Mottó

Más ismerni az utat, és más járni rajta – mondta Morpheus... De ne csüggedj! Az idő nekünk dolgozik és az univerzum velünk, "ufókkal" van: Avatárokkal, B-kkel, kulturális kreatívokkal, Neókkal, szivárványharcosokkal ... és az angyalokkal :-)!

2017. december 17., vasárnap

2. fejezet - Konspiráció

2023. május 20. szombat

Majd’ ezer ember ült törökülésben, körös-körül a fűben, a hatalmas üvegbúra alatt egyetlen spirálvonalat alkotva. Jobb kezüket az előttük ülő bal vállára, bal kezüket a párhuzamos spirálkaron mellettük ülő jobb vállára helyezték, így alkottak egyetlen összefüggő embermátrixot. A tető rajzolata pepitamintát varázsolt rájuk, ahogy a nap átragyogott a fekete és az átlátszó, hatszögletű üveglapocskákon, fénybe borítva egyiküket, árnyékba burkolva a másikukat.


 Tökéletes volt a csend, csak az egyenletes, halk szuszogás hallatszott, ahogy egyszerre vették a levegőt, egyetlen közös ritmusra.
Kilencszer ezer és kilencezer lélek vágyott ebben a pillanatban ugyanarra, bár vágyuk címzettje különbözött. A közös ima ereje minden képzeletet felülmúlt. Kiáradt a kilenc faluból és a fehér városból, és végigsöpört a bolygón. ŐK pedig − megfoghatatlanul távol és mégis közel − elmosolyodtak egy pillanatra. Kicsinyke történés volt ez az Ő életükben, de korántsem jelentéktelen az idő mátrixában. Azt is tudták, hogy egyelőre csak egy maroknyi embert talál célba az ima, de sebaj. A türelmetlenséget ők nem ismerték.
Mélységes csend, egyszerre süllyedő és emelkedő mellkasok, ki- és beáramló lélegzet…
Lélek-zet… konspiráció… együtt lélegzés… együtt érzés… együtt működés. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése